Miten pelaat Texas Hold'emiä?

2012evilthings

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  Business Cards & Stationery, Graphics & Design

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  July 31, 2023

 • Total Views

  41 Views

Report Employer

About Us

TP: Käännä kääntymään KP: Kicker Potin kanssa Vedonlyöntikierrokset eroavat vedonlyöntikierroksista stud-pokerissa, koska stud-pokerissa kaikki pelaajat toimivat samassa vedonlyöntikierroksessa, mutta hold'emissa pelaajat toimivat eri vedonlyöntikierroksissa. Flopin jälkeen alkaa vedonlyöntikierros Ensimmäisen panostuskierroksen jälkeen floppi tulee ulos ja potin pelaajat voivat toimia sen suhteen. SB: Pieni sokea SJ: Suuri sokea MP: Pääasiallinen pot.

Texasin hold'emissa on seitsemän vedonlyöntikierrosta: BB: Button. Floppi koostuu viidestä kortista, jotka ovat kasvotusten. Jos etsit pokeripeliä aloittaa pelaamisen, kun olet jo oppinut muutamia pokeripelejä, helpoin peli pelata olisi No-Limit Hold'em. Toinen pokeripeli, joka on erittäin helppo oppia on No-Limit Hold'em. Syynä tähän on se, että No-Limit Hold'emissa ei ole kovin monia erilaisia pokerin käsiä oppia. Mitä jos haluaisit oppia Stud pokeria?

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on oppia pelaamaan peliä. Stud pokeri on paljon kuin Hold'em, ja tärkein ero on, että sinulla on kaksi lisäkorttia, joita voit käyttää tekemään parhaan mahdollisen ennusteen seuraavista kahdesta kortista, joita vastustajat voivat käyttää päättämään lopullisesta kädestäsi. Koska ei ole niin paljon erilaisia pokerin käsiä oppia, voit helposti aloittaa pelin ja oppia pelin samanaikaisesti.

Toinen asia, jonka sinun on opittava, https://fi.poker-mine.com on vähän strategiaa, koska Stud-pokerissa, kuten kaikissa muissa pokeripeleissä, sinun on tehtävä ennuste siitä, mitä vastustajilla voi olla reikä. Voit oppia tämän hyvin nopeasti, koska se on pohjimmiltaan vain Hold'em 3 vedonlyöntikierroksella. Texas Hold'em on yksi suosituimmista pokerityypeistä maailmassa. Tämä yhteisö korttipeli voi tuntua monimutkaiselta aluksi, mutta se on itse asiassa melko yksinkertainen, kun opit perussäännöt ja pelattavuus.

Tässä aloittelijan oppaassa kävelemme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää voittaaksesi Texas Hold'em pokerin käden. On myös peli Five-Card Omaha, joka jakaa samankaltaisuuksia Texas Hold'emin ja Omahan kanssa. Toinen ero on, että viiden kortin Omahassa on yhteensä viisi korttia. Yksi tärkeimmistä eroista on se, että viiden kortin Omahassa on yhteensä viisi panostuskierrosta. Tämä tarkoittaa, että kuten Texas Hold'em, sinun ei tarvitse oppia paljon erilaisia käsiä alussa.

Pelaaja suoraan vasemmalle painikkeelle lähettää "pieni sokea" ja toinen pelaaja lähettää "suuri sokea", joka on yleensä kaksi kertaa pienen sokean koko. Ymmärtäminen perusasiat. Texas Hold'em pelataan tavallisella 52 kortin korttipakalla ja yleensä 2-10 pelaajan välillä. Ennen kuin kortit jaetaan, kaksi pelaajaa jakajan painikkeen vasemmalla puolella (joka kiertää kunkin käden) lähettävät "sokeita", jotka pakottavat vedonlyönnin ja aloittavat potin.

Jatka vain harjoitella ja oppia, ja lopulta alkaa nähdä parannusta. Poker on kärsivällisyyden peli. Se vie aikaa oppia peli ja parantaa taitojasi. Älä masennu, jos et näe tuloksia heti.

Ready To Get Started

E-BussinessGate.com is the world’s largest freelancing marketplace work to connect businesses with great talent to work without limits and create economic opportunities so people have better lives.